Wilt u graag wat meer contacten?
Of wilt u uw oude contacten van vroeger weer oppakken?
En kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken?

Een netwerkcoach kan u begeleiden in het vergroten van uw sociale netwerk. Want een sociaal netwerk is belangrijk; het geeft kleur aan uw leven en vermindert gevoelens van eenzaamheid.

Een netwerkcoach is een getrainde vrijwilliger die goed naar uw verhaal kan luisteren en met een frisse blik naar uw leven kijkt. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden die u heeft om uw contacten op te bouwen of uit te breiden. De netwerkcoach is geen hulpverlener maar denkt met u mee; u doet het uiteindelijk zelf!

Hoe werkt het?
Netwerkcoaching is gratis, voor iedereen en voor alle leeftijden. Voorwaarde is dat u zelf gemotiveerd bent om uw sociale netwerk te versterken. De netwerkcoach helpt hierbij. Het traject van netwerkcoaching start met een intakegesprek. Samen met de mantelzorgconsulent worden uw wensen besproken.

Vervolgens neemt een vrijwillige netwerkcoach contact met u op voor een eerste gesprek. Het gehele traject van netwerkcoaching duurt maximaal negen maanden en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelien Ellerman  van De Skûle Welzijn. Telefoonnummer: 0517-393750